Hoppa till innehåll
Loading Evenemang

« Alla Evenemang

Silea – Carousel

10 augusti @ 18:00 - 19:00

295,00kr

I one-women-varietén Carousel bjuder Silea på lindans, balansgång på flaskor och andra cirkuskonster. Med värme, glimten i ögat och ett stort mått våghalsighet. Dessutom har hon med sig en pratande katt!

SILEA har examen från Statens balett- och cirkusskola i Berlin och är en lindansare och luftakrobat av absolut världsklass. Hon har turnerat runt med sin gatuvariéte i många år, och i Carousel har hon satt samman de bästa bitarna till en varm och rolig familjeföreställning.


OBS! Om du vid avslutat köp inte får din biljett, kontrollera din skräppost.

Detaljer

Datum:
10 augusti
Tid:
18:00 - 19:00
Kostnad:
295,00kr

Arrangör

Bryntebo bocker
Email
info@bryntebo.se
Visa Arrangör hemsida

Plats

Bryntebo böcker
Bryntebo 106
Glommen, 311 98 Sverige
+ Google Map
Visa Plats hemsida

biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Silea - Carousel
BRA ATT VETA Dörrarna öppnas kl 17:45. Åker du kollektivt är närmaste busshållplats Morups Tånge (buss nr 2). Hundar är fantastiska, men inte tillåtna i lokalen. Det finns heller ingen plats för barnvagnar. TILLGÄNGLIGHET För att ta sig in i scenlokalen behöver man gå över en äldre kullerstensgård. Den är ojämn, och det kan även vara svårt att ta sig fram med rullstol. Toaletterna är inte handikappanpassade. ÅNGERRÄTT Vi kan tyvärr inte köpa tillbaka några biljetter. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.
295,00kr